Izvor: ria
28.03.2024 u 21:35
0

AMERIČKI OBAVEŠTAJAC POTVRDIO: Ukrajina ne može da sačuva Harkov

Snage Ukrajine ne mogu da zadrže kontrolu nad gradom Harkovom, nakon što su Rusi uništili njihove sisteme PVO na tom pravcu, rekao je bivši američki obaveštajac Skot Riter govoreći o stanju na frontu

-Ne znam da li ljudi vide šta se trenutno dešava u Harkovu. Protivvazdušna odbrana je eliminisana, Rusi sada lako mogu da bacaju bombe. Ovo će staviti tačku na sposobnost Harkova da pruži otpor, Ukrajina će morati da preda grad, kaže on.

Prema njegovim rečima, ovakav scenario se može očekivati u narednim nedeljama, budući da ukrajinske snage sada nisu u stanju da organizuju kompaktnu odbranu.

HIBRIDNI RAT NEMAČKA I RUSIJA NA DELU: Nemačka se sprema za operacije ruskog uticaja

-“Ekonomist” se iznenada probudio i rekao da bi ovo mogao da bude problem za šest do osam meseci, ali ne – dešava se upravo sada dok pričamo. Ukrajina u trenutnim uslovima neće preživeti još pet do osam meseci, dodaje bivši američki obaveštajac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter