Izvor: Tanjug
13.08.2022 u 22:08
0

NOVO UPOZORENJE ZBOG EKSPLOZIJA U HERSONU Granatiranja brane hidroelektrane Kahovka mogu da izazovu nuklearnu katastrofu u elektrani Zaporožje!

U blizini fabrike aviona Sokol u Novoj Kahovki, u oblasti Herson, prijavljena je jaka eksplozija, a na lice mesta su upućene ekipe Hitne pomoći, saopštila je vojno-civilna okružna uprava.

„Eksplozija je prijavljena u centru mikrookruga pogona avio-kombinata Sokol gde ima civila. To je najgušće naseljeno područje grada“, rekao je predstavnik uprave, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Za sada nema izveštaja o poginulima ili povređenima, ali ranije na konferenciji za novinare zamenik direktora hidroelektrane Kahovka Arsenij Zelenski upozorio je da ukrajinska granatiranja brane ove hidroelektrane mogu da izazovu nuklearnu katastrofu u Nuklearnoj elektrani Zaporožje.

Slovačke samohodne haubice stigle su u Ukrajinu! (VIDEO)

„Ako bude problema sa branom hidroelektrane Kahovka, biće velikih problema i u nuklearki Zaporožje i moguća je nuklearna katastrofa“, rekao je Zelenski.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter