Izvor: Kurir.rs
18.10.2023 u 14:14
0

O OVIM BEBAMA SE NIŠTA NE ZNA 11 DANA: Snimak s Instagrama kida dušu, izraelska porodica moli za pomoć (VIDEO)

Video snimak sa Instagrama, na kojem je prikazano dvoje male dece, o kojima se već 11 dana ništa ne zna, za kratko vreme je postao viralan i ujedinio svet u nameri da se pronađu svi oni koje je oteo Hamas u nezapamćenom napadu na Izrael.

PALESTINCIMA REČENO DA BEŽE DUŽ MORSKE OBALE: Izraelska vojska objavila novu „humanitarnu zonu“ za evakuaciju (FOTO)

Devetomesečni Kfir i Arijel (4), oteti su 7. oktobra tokom napada Hamasa na jedan od kibuca u blizini granice sa Gazom.

Jifat Zailer (37) iz Izraela kaže da je šestoro članova njene porodice oteto iz svojih domova u kibucu Nir Oz.

Osim dvoje dece, kao nestali se vodi i Jifatina tetka Širi (30), njen muž Jarden (37) i Širini roditelji Josi i Margit Silberman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YIFAT ZAILER PAZ (@yifatzailer)

Na potresnom snimku vidi se kako se dečica smeškaju u kameru, a iznad su napisane reči: „Ovo je moja porodica“.

U snimku su prikazani stari klipovi gde su deca uz svoje roditelje, bake i deke… Mališani su u trenu nestali i o njima se već više od nedelju dana ništa ne zna.

Arijel na snimku duva četiri svećice sa rođendanske torte, dok Kfir drema u naručju majke. Čitav snimak „vrišti apel“ nesrećne Jifat – POMOZITE MI DA VRATIM SVOJU PORODICU.

Na kraju snimka stoji potresna poruka: „Ne dozvolite da ovo budu naše poslednje uspomene. Ne uzimajte mi moje zrake Sunca“.

U opisu snimka Jifat je napisala: „Ovo je moja porodica. Hoću da čujet Kfirin divni smeh i da vidite predivni osmeh Arijela. Molim vas delite ovaj snimak kako bi stigao do svake majke i svakog oca na ovom svetu, a koji misle da smo zaslužili ovo što nam se događa. Hvala vam“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter