Izvor: Tanjug
07.09.2022 u 10:21
0

OGLASILI SE IZ KIJEVA NAKON PUTINOVIH REČI O MOGUĆIM IZMENAMA: „Sporazum o ŽITU se striktno poštuje, nema osnova za izmenu…“

Savetnik ukrajinskog predsednika Mihail Podoljak rekao je danas da Rusija nema osnova da promeni važan sporazum kojim se Ukrajini dozvoljava da izvozi žito iz luka u Crnom moru i da se njegovi uslovi striktno poštuju.

NEBENZJA NE ISKLJUČUJE SVE MOGUĆE OPCIJE: „Sporazum o izvozu ŽITA možda bez produženja u novembru!“

Savetnik ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, dao je izjavu Rojtersu nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin saopštio da će razgovarati o izmenama i dopunama sporazuma kako bi se ograničio broj zemalja koje mogu da primaju isporuke sa žitom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Putin je danas u obraćanju na Istočnom ekonomskom forumu, koji se održava u Vladivostoku, rekao da je gotovo celokupna količina žita, koja je po sporazumu izvezena iz Ukrajine, završila u zemljama EU, a ne u zemljama u razvoju ili siromašnim državama.

Podoljak je opisao ove poruke iz Rusije kao „neočekivane“ i „neosnovane“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter