Izvor: Tanjug
30.07.2022 u 22:56
0

OGLASIO SE I BAJDEN Američki predsednik poručio je: „Nemam simptome, ali ću se izolovati radi bezbednosti svih oko sebe!“

Američki predsednik Džozef Bajden ponovo je pozitivan na koronavirus, saopštila je Bela kuća, a potom se oglasio i američki predsednik na Tviteru.

Bajden je napisao da se ponovno zaražavanje u kratkom roku može dogoditi, kako je naveo, „kod veoma malog broja ljudi“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Nemam simptome, ali ću se izolovati radi bezbednosti svih oko sebe. Još uvek sam na poslu i uskoro ću ponovo da putujem“, napisao je američki predsednik.

On se potom obratio i video porukom u istom duhu:



Rojters prenosi da je O’Konor rekao da je Bajden, koji ima 79 godina, bio negativan u poslednja četiri dana i da ne postoji plan za ponovno pokretanje procedure lečenja s obzirom na to da nema simptome.

PREDSEDNIK SAD PONOVO DOBIO KORONU Džozef Bajden je pozitivan na koronavirus, a pre tri dana izašao je iz izolacije nakon negativnog testa!

O`Konor je ranije saopštio da će se predsednik redovno testirati kako bi se pratilo da li je došlo do reinfekcije, koju mogu da iskuse neki pacijenti koji su lečeni lekom Paklovid, koji je i sam upotrebljavao.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter