Izvor: Alo
09.06.2022 u 13:12
0

OGROMNI GUBICI VOJNIKA: Ukrajinski ministar odbrane planira bekstvo?

Ukrajina u ratu sa Rusijom dnevno ima do 100 poginulih vojnika i do 500 ranjenih, izjavio je ukrajinski ministar odbrane Oleksij Reznikov.

Reznikov je na Fejsbuku napisao da je situacija na frontu teška, da „Rusija trpi ogromne gubitke“, ali da napreduje na nekim delovima fronta, prenosi Interfaks Ukrajina.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On smatra da je najvažnije dostignuće od početka sukoba očuvanje sinergije celokupnog vojno-političkog rukovodstva Ukrajine, a da je glavni cilj „pobediti Rusiju, ma koliko to bilo teško“.

– Pozivi se uručuju preko nadležnih organa lokalne samouprave, šefova preduzeća, ustanova, organizacija. Osim toga, pozivi se mogu uručiti službenicima teritorijalnih centara za kadrovsku i socijalnu podršku u mestu prebivališta, mestu rada, kao i na ulici, na kontrolnim punktovima i slično. Zakon ne zabranjuje uručenje poziva na bilo kom mestu nakon identifikacije – navodi se u saopštenju.

Kiva: Reznikov planira da beži iz zemlje

SKANDAL: Ucenjuju SRBIJU iz Brisela!

Bivši poslanik Vrhovne rade Ilja Kiva tvrdi da ministar odbrane Ukrajine Aleksij Reznikov namerava da ode na jesen da živi u Sjedinjenim Državama, prenose RIA Novosti.

– Po završetku specijalne vojne operacije, kako tvrdi, ministar odbrane Reznikov imaće dovoljno snage do kraja novembra, kada nastupi hladnoća i jednostavno neće imati „čime da obuče vojsku“, a tada odlazi sa mladom suprugom da živi u Ameriku, gde već dugo sprema svoj život – napisao je Kiva na svom Telegram kanalu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter