Izvor: sputniknews.com
02.05.2022 u 13:33
0

ONI SU BEDNICI! MEDVEDEV ODBRUSIO EVROPI I UKRAJINI! POMENUO JE ORBANA I MILANOVIĆA! Zagreb i Mađarska su upravo ČULI jake reči iz Rusije

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je, povodom unošenja predsednika Hrvatske Zorana Milanovića i premijera Mađarske Viktora Orbana na spisak sajta „Mirotvorac“, da će, ako nastave takvim tempom, ukrajinski nacisti početi lično da se obračunavaju s nepodobnim državnim činovnicima po evropskim prestonicama.

„Razume se da je uvek malo oružja, plaćenika i novca. Pohlepni evropski lideri ne žele da dreše kesu koliko treba. Ne cene ‘Nezavisnu’ koja predvodi borbu protiv tiranije ruskog sveta. I sada su evropske rukovodioce počeli da unose u zabranjene spiskove sajta ‘Mirotvorac’. Tu su se našli lideri kao što su predsednik Hrvatske Zoran Milanović i premijer Mađarske Viktor Orban. Kao da ne shvataju bednici svoju sreću, ne vole Ukrajinu svom snagom. Eto vam sad, vi ste naši neprijatelji. Patite!“, napisao je Medvedev na svom Telegram kanalu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MEDVEDEV OSUO PALJBU PO BUNDESTAGU Nemačkim poslanicima ne daju mira LOVORIKE NJIHOVIH PRETHODNIKA koji su nekada zasedali u tom parlamentu pod drugim imenom!

Prema njegovom mišljenju, ako nastave takvim tempom, „ukrajinski nacisti će se uskoro lično obračunavati s nepodobnim rukovodiocima“.

„Odlučivaće ko ne ulazi u srećnu ukrajinofilsku sutrašnjicu. Tako da, predsednici i premijeri Francuske, Nemačke, Italije i drugih zemalja – čuvajte se. Vi ste takođe sumnjivi“, dodao je Medvedev.

Premijer Mađarske Viktor Orban unet je u bazu kontroverznog ukrajinskog sajta „Mirotvorac“ kao „antiukrajinski propagandista“. Orban je u više navrata izjavio da Mađarska neće isporučivati oružje Ukrajini i rekao da je zemlja spremna da plaća ruski gas u rubljama.

Sajt „Mirotvorac“ poznat je po skandaloznim publikacijama, u kojima objavljuje podatke o novinarima, građanima DNR i LNR i drugim ličnostima, nazivajući ih „izdajicama domovine“.

Glavno tužilaštvo Rusije je saopštilo da je ekstremistički internet-sajt „Mirotvorac“ osnovan u avgustu 2014. godine uz podršku vlasti Ukrajine „radi većeg efekta prilikom sprovođenja ‘čistki’ opozicionih političara“. Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je da ne isključuje mogućnost da je „Mirotvorac“ osnovan uz podršku Stejt departmenta SAD.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter