Izvor: HappyBSC
24.12.2022 u 22:26
0

„Ono što i sami Rusi govore je da je sama borba postala mnogo žešća sa ukrajinske strane“, u emisji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY!

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na kanalu TV HAPPY razgovarali smo o događajima koji su obeležili 304. dan rata u Ukrajinia naši sagovornci o najnovijim dešavanjima povezanim sa ovim sukobom bili su: dr Slobodan Janković iz Centra za konzervativne studije, Dragan Stanojević, Pokret ROD i pukovnik Ljubinko Đurković.

Dr Slobodan Janković ocenio je da je borba postala mnogo žešća sa ukrajinske strane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 „Rat košta sve, najviše košta one koji najdirektnije učestvuju. Skrenuo bih pažnju da mi jako dugo, ja ne pamtim kada je poslednji put bila vest, da su se neki ukrajinski vojnici predali sami od sebe. Jedno je kada vi nekoga okružite neposredno, ali da je došlo do predavanja, da oni izlaze, ja se ne sećam da je mesecima bila tako neka vest. Ono što i sami Rusi govore je da je sama borba postala mnogo žešća sa ukrajinske strane. To je ono što i Rusi govore, a na kraju krajeva govore i naši ljudi koji tamo ratuju“, izjavio je Janković.

Pukovnik Ljubinko Đurković u emisiji „AKTUELNOSTI“: „Metodologija ratovanja NATO je zastrašivanje, primoravanje, i što bi se reklo gonjenje u napadna dejstva!“

On je dodao da kada krene rat zaraćene strane povećavaju proizvodnju oružja i municije i dodao da ne vidi da će tu nešto da stane u Ukrajini.

„Drugo, stalno se postavlja pitanje, vi kada neki rat krene vojna industrija je na određenom nivou, proizvodi se određeni broj vojnog oruđa i oružja, municije itd. Kako se rat zalaufavava tako i jedna i druga strana povećava proizvodnju. Tako i ovde isto, i Zapad nije na onom nivou na  kom je bio u februaru. Proizvode više, pripremaju se da proizvode još više. Amerikanci su usvojili najnoviji paket pomoći Ukrajini, još 45 milijardi dolara tako da ja ne vidim da će tu nešto da stane“, rekao je između ostalog dr Janković.

Dragan Stanojević u emisiji „AKTUELNOSTI“: „Demilitarizacija Ukrajine je već završena, demilitarizacija Evrope je faktički u toku!“

Emisije „AKTUELNOSTI“ možete pratiti i na zvaničnom youtube kanalu: Aktuelnosti TV Happy 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter