Izvor: TANJUG
05.07.2022 u 20:47
0

OPTUŽENI ZA UBISTVO NOVINARKE PRIZNAO ZLOČIN: Da sam znao tražio bih 10 miliona, a ne 150.000 evra

 Jedan od optuženih za aktiviranje automobila bombe kojom je ubijena novinarka koja se borila protiv korupcije Dafne Karuana Galicija priznao je zločin i rekao da bi tražio veću naknadu za ubistvo da je znao više o njoj.

– Da sam znao tražio bih 10 miliona, a ne 150.000 – rekao je u intervjuu Džordž Deđorđo, misleći na sumu u evrima koja mu je navodno plaćena za ubistvo.

SAD STRAHUJU OD NOVIH NEMIRA Nenaoružani Afroamerikanac Džejlend Voker (25) upucan je 60 PUTA, kada je pokušao da pobegne od policije! (VIDEO)

Deđorđo, koji je zajedno sa bratom Alfredom i saradnikom Vinsom Muskatom optužen za ubistvo Karuane Galicije na Malti u oktobru 2017. godine, takođe je rekao da je za njega to bio samo posao i dodao da mu je žao, kao i da će otkriti i druge koji su upleteni u ovaj zločin.

On je naveo i da nije znao mnogo o Karuani Galiciji ili njenoj porodici pre nego što je pristao da učestvuje u njenom ubistvu, kao i da nije znao da su oni obični ljudi, a ne kriminalci.

Deđorđo je priznao ubistvo nakon nekoliko pokušaja njegovih advokata da mu obezbede pomilovanje u zamenu za svedočenje o njegovoj ulozi u ubistvu Karuane Galicije i drugim navodnim zločinima koji uključuju istaknute ličnosti na ostrvu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter