Izvor: Happy BSC
14.10.2022 u 09:42
0

ORUŽANE SNAGE UKRAJINE NASTAVLJAJU GRANATIRANJE: U Belgorodskoj oblasti ima mrtvih i ranjenih

Kao rezultat granatiranja sela Oktjabrski u Belgorodskoj oblasti od strane ukrajinskih trupa, ima žrtava, saopštila je Velika Britanija.

Raketirana Belgorodska oblast, obustavljen vozni saobraćaj, odmah se oglasio gubernator Gladkov!

– U selu Oktjabrski, Belgorodski okrug, Belgorodska oblast, usled granatiranja od strane Oružanih snaga Ukrajine, dignuto je u vazduh skladište municije. Detonirali su. Prema preliminarnim podacima, ima mrtvih i ranjenih – prenosi Ria Novosti. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pored toga, ruski PVO sistem je oborio raketu u Novooskoljskom okrugu. Krhotine su pale u blizini pruge i oštetile dalekovode. Saobraćaj vozova je privremeno obustavljen.

Šef odeljenja Aleksandar Bastrikin je naložio da se otvori slučaj za istragu ovih incidenata.

Belgorodska oblast je stalno pod vatrom Ukrajine. Žuti nivo opasnosti od terorizma na snazi je u celom regionu od 11. aprila. Meštani pograničnih sela su evakuisani.

Rusija od 24. februara sprovodi vojnu operaciju u Ukrajini.

Vladimir Putin je njen zadatak nazvao „zaštitom ljudi koji su već osam godina bili izloženi maltretiranju i genocidu od strane kijevskog režima“. Prema njegovim rečima, krajnji cilj je oslobađanje Donbasa i stvaranje uslova koji garantuju bezbednost same Rusije.

Predsednik Rusije je u ponedeljak na operativnom sastanku sa članovima Saveta bezbednosti rekao da je naneta masovni udar preciznim oružjem na ukrajinske infrastrukturne objekte.

Putin je prošlonedeljni incident na Krimskom mostu nazvao terorističkim napadom čiji je cilj uništenje civilne infrastrukture. Prema njegovim rečima, Kijev se stavio u ravan sa najodvratnijim terorističkim grupama i jednostavno je nemoguće ostaviti bez odgovora zločine kijevskog režima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter