Izvor: Tanjug
19.01.2023 u 08:11
0

OSTAO JE ZATEČEN: Bajden izrazio saučešće porodicama poginulih u padu helikoptera u Ukrajini!

Bajden je pohvalio napore Monastirskog u borbi protiv ruske agresije i zalaganju za jačanje ukrajinske demokratije.

Predsednik SAD Džozef Bajden izrazio je saučešće porodicama žrtava helikopterske nesreće u Ukrajini i dodao da će SAD odati počast poginulom ministru unutrašnjih poslova Denisu Monastirskom koji je, kako je rekao, “u kontinuitetu bio posvećen očuvanju demokratije u Ukrajini“.

DRAMA NE JENJAVA: Bela kuća će odgovoriti na upite Predstavničkog doma o Bajdenovim dokumentima!

Rojters prenosi da je Bajden pohvalio napore Monastirskog u borbi protiv ruske agresije i zalaganju za jačanje ukrajinske demokratije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

“Poštovaćemo to nasleđe kroz napore da ojačamo ukrajinske institucije, kao i našem partnerstvu sa narodom Ukrajine da zajedno održimo plamen slobode“, naveo je Bajden.

Najmanje 14 osoba, uključujući i jedno dete, poginulo je juče kada se helikopter srušio u blizini vrtića u kijevskom predgrađu Brovari, preneo je ranije Rojters. U padu helikoptera poginuli su i ministar unutrašnjih poslova Monastirsk i njegov prvi zamenik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter