Izvor: Tanjug
17.06.2020 u 10:05
0

OSTAVKA POSLE NAPADA Ministar Južne Koreje odlazi

Južnokorejski ministar za unifikaciju Kim Jeon Čul ponudio je danas ostavku jer, kako je rekao, nije uspeo da stabilizuje odnose dve Koreje.

OVO MORATE PROČITATI

DAČIĆ O PREGOVORIMA SA PRIŠTINOM: Plima inicijativa, oseka predloga

OBRAČUN MIGRANATA U CENTRU BEOGRADA: Radili noževi, dvoje povređeno

OPSADNO STANJE! SITUACIJA U BUDVI SVE GORA: SAJ upao u opštinu, hapsi i maltretira građane, jezivi prizori (VIDEO)

SINIŠA MALI PORUČIO: Na ovim izborima je njih 20 protiv Vučića

– Žao mi je što nisam uspeo da ispunim zahteve i očekivanja našeg naroda za mir i prosperitet na Korejskom poluostrvu – rekao je on, prenosi Johnap.

Odnosi Južne i Severne Koreje pogoršali su se u poslednje vreme, a Severna Koreja je čak pretila vojnom akcijom i digla u vazduh kancelariju za veze.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter