Izvor: Tanjug
14.09.2020 u 14:34
0

OŠTRO: Merkel kritkovala Kurca zbog kampa Moria

Nemačka kancelarka Angela Merkel, na internoj sednici vlade, kritikovala je pre svega ponašanje austrijskog kancelara Sebastijana Kurca u vezi izbegličkog kampa Moria.

Odnos Nemačke i Austrije, prema pisanju nemačkih medija, sve je zategnutiji, a aktuelno pitanje razdora, oko kojeg je i u prošlosti postojalo neslaganje je tema migracije.

Prema pisanju „Bilda“, Merkelova je iznela jasne reči o kursu kancelara Kurca, koji je za vikend još jednom potvrdio svoju politiku da neće primiti nijedno dete, nijednu osobu iz kampa Moria.

OVO MORATE ZNATI

SINIŠA MALI O RASTU PLATA U JAVNOM SEKTORU: Sačekaćemo kraj septembra i oktobar…

OD PETKA NOVE PROCEDURE ZA POVRATAK U SRBIJU: Kad uđu u zemlju imaće 24 sata da odu u dom zdravlja

MINISTAR MALI SAOPŠTIO DOBRE VESTI: Od 1. januara veće penzije, evo koliko!

STIGLI PRVI REZULTATI ISTRAGE TRAGEDIJE KOD ALEKSINCA: Vozač koji je usmrtio devojčicu NIJE PREKORAČIO BRZINU

Uloga koju Austrija zauzima u Evropi, prema Merkelovoj, nije dobra.

Ne može se na Samitu EU zahtevati „rabat“, a onda se drzati po strani kod raspodele izbeglica, poručila je ona.

Kurc je još za vikend jasno poručio da bi prijem izbeglica iz kampa Moria bio „pogrešan signal“ i da iz principa odbija učešće u tome.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter