Izvor: Alo.rs
28.12.2023 u 08:59
0

OTAC UBIO BEBU, PA SEBE: Majka devojčice za dlaku izbegla SMRT

Ubistvo i samoubistvo se dogodilo ispred kuće, u Beltonu, u Južnoj Kaliforniji.

Otac je identifikovan kao 21-godišnji Izaja Akim Marej iz Pijemonta a beba kao 3-mesečna Zajla Godis Marej, prema saopštenju mrtvozornika u petak.

Kancelarija mrtvozornika je potvrdila da su otac i ćerka umrli od povreda zadobijenih u pucnjavi u četvrtak uveče.

Ubistvo i samoubistvo se dogodilo nešto iza 16.00 sati u četvrtak ispred doma u Beltonu. Policija je došla na lice mesto u 16.15, a tamo su zatekli oca i bebu na putu sa ranama od vatrenog oružja. Oboje su proglašeni mrtvima nedugo potom.

UMRLA ZBOG POGREŠNOG RAČUNA: Nesrećna žena nije izdržala kad je videla koliko duguje

Preliminarna istraga ukazuje da je otac bio u domu u Beltonu da poseti svoju ćerkicu pod nadzorom, rekao je mrtvozornik, preneo je.

Kad se poseta okončala, kako je rekao mrtvozornik, otac je izvukao pištolj, upucao svoju ćerkicu a potom i sebe.

Motiv smrtonosne pucnjave još nije ustanovljen. Mrtvozornik je rekao da tokom posete majka obično iznese bebu van dok otac sedi u automobilu sa svojom porodicom i provodi vreme sa ćerkicom.

– Tog popodneva je otac, kad je stigao, izašao iz auta i, ne znamo šta se tačno dogodilo, ali je izvukao pištolj i upucao 3-mesečnu bebu a onda okrenuo pištolj ka sebi – rekao je mrtvozornik.

On je dodao da je Marej uperio pištolj i ka majci bebe koja je bila prisutna u trenutku pucnjave.

-Nakon što je pogodio bebu, okrenuo je pištolj ka njoj ali nije opalio već je okrenuo pištolj ka sebi. Pravo je čudo što nemamo tri žrtve – rekao je mrtvozornik, dodajući da je majka “veoma potresena”.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter