Izvor: sputniknews.com
30.04.2022 u 18:37
0

OTKRIVENA PRAVA ISTINA O EKSPLOZIJI U POZORIŠTU! Unutra je bilo 1200 DECE! Azov je došao i REKAO OVO! (VIDEO)

Stanovnici Marijupolja ispričali su da je pozorište u tom gradu bilo dignuto u vazduh iznutra, što je u suprotnosti s tvrdnjama iz Ukrajine da su Oružane snage Rusije sprovele vazdušni udar na tu kulturnu ustanovu.

Jedan od stanovnika Marijupolja kaže da je prošao pored pozorišta i da mu je bilo sumnjivo to što su gotova sva stakla restorana koji se nalazi pored pozorišta bila netaknuta. Da je eksplozija, kako navodi, bila spolja, sve bi se raspalo. To, prema njegovim rečima, dokazuje da je do eksplozije u pozorištu došlo iznutra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NACISTE ĆEMO U LANCIMA SPROVESTI KROZ MARIUPOLJ! Lider KRIMA uputio zastrašujuće PRETNJE borcima za Ukrajinu

On dodaje da mu je jedna žena koja je pre eksplozije bila u restoranu ispričala da su ih pripadnici „Azova“ oterali odatle.

Opširnije u videu:



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter