Izvor: Blic.rs
08.10.2020 u 22:38
0

OTKRIVENA ZAVERA POLICAJACA: Uhapšeno 13 osoba zbog plana da OTMU GUVERNERKU MIČIGENA

Zbog optužbi za planiranje otmice demokratske guvernerke Mičigena, Grečen Vitmer, uhapšeno je 13 muškaraca, saopštile su danas vlasti.

Šestorica su uhapšena i optužena za savezne zločine, dok se još sedam tereti po državnim optužbama, rekli su zvaničnici u Mičigenu. Svi su članovi policijskih grupa, prenosi NBC Njuz.

Hapšenja su rezultat istrage koju je vodio FBI, koja je započela u martu, a fokusirala se na diskusije policijskih grupa o „nasilnom svrgavanju“ određenih vladinih i policijskih službenika.

PROČITAJTE I OVO

U SRBIJU STIGLE PNEUMOKOKNE VAKCINE: Cepivo je namenjeno državnim i privatnima domovima za stare i biće BESPLATNO

VEČERAS SVE ZATVORENO OD 23.00! Nove mere Vlade Srbije stupile na snagu, odmah kreću i RIGOROZNE KONTROLE

VUČIĆ: Ima jedan projekat, direktno uperen protiv interesa SR

UŽAS: Marija pokušala da pobegne od pomahnitalog ljubavnika koji joj je lupao na vrata, pravio zasedu, pa joj NAORUŽAN ULETEO U KOL

Svakom od federalno optuženih muškaraca preti doživotni zatvor ako bude osuđen po svim optužbama, saopštile su vlasti.

Vitmer je demokrata i često je meta kritika predsednika Donalda Trampa, posebno zbog napora da u svojoj državi nametne stroga pravila držanja distance zbog korona virusa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter