Izvor: alo
27.05.2022 u 21:20
0

OVO JE AGRESIJA NA RUSIJU Putin: Vlada donosi odluke radi stabilnog funkcionisanja tržišta i finansijskog sektora

Pritisak od neprijateljskih država je „praktično agresija“, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin.

– Prednost kursa integracije sada je naročito očigledan, u sadašnjoj teškoj međunarodnoj situaciji, i praktično je agresija od strane nekih neprijateljskih država – rekao je Putin na sastanku Vrhovnog evroazijskog ekonomskog saveta koji se odvija u formi video-konferencije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruski predsednik je dodao da su učesnici sastanka „uvereni da će integracija ekonomski ojačati“ njihove zemlje i „značajno umanjiti zavisnost od spoljnih kriza, uključujući političke“, preneo je TASS.

Putin je govorio o merama koje vlada preduzima u sadašnjim uslovima.

EBRD pozajmio Ukrajini 300 miliona evra za kupovinu gasa

On je rekao da vlada donosi pravovremene odluke radi stabilnog funkcionisanja tržišta i finansijskog sektora i vodi računa o ključnim industrijskim granama i preduzećima koja imaju sistemski značaj.

Putin je rekao da se pruža podrška i likvidnosti banaka, te da se širi praksa trgovanja u nacionalnim valutama sa državama koje su pokazale svojim postupcima da su pouzdani partneri Rusije

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter