Izvor: Happy BSC
05.04.2022 u 11:51
0

OVO JE TRENUTNO NAJTRAŽENIJI ČOVEK NA PLANETI! Komadant koji stoji iza UBISTAVA, KLANJA I SILOVANJA u Ukrajini! (FOTO)

Potpukovnik Azatbek Omurbekov predvodi 64. odvojenu motorizovanu brigadu koja je okupirala Kijevsku oblast gde su trupe optužene za masakr lokalnog stanovništva. On je trenutno, kako javljaju svetski mediji, trenutno najtraženiji čovek na planeti.

Prikazan je kao ruski komandant koji stoji iza zverstava u Buči.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukrajinski predsednik – koji je viđen kako zadržava suze dok je posetio posledice u ponedeljak – obratiće se savetu, koji se zalaže da obezbedi da „pravda bude ispunjena”. Kako je saopšteno, pukovnik Omurbekov predvodio je stravična ubistva, klanja i silovanja na području Buče, grada u Ukrajini. 

Volodimir Zelenski je istraživao navodne zločine u blizini glavnog grada Kijeva, opisujući otkriće silovanih žena i ubijene dece među mrtvima.

Njega su pratili vojnici odbrane nakon što su se invazione trupe povukle iz tog područja.

Američki predsednik Džo Bajden pozvao je lidera Kremlja Vladimira Putina da se suoči sa suđenjem za ratne zločine, dodajući da sada traži dodatne sankcije Rusiji.

„Ovaj momak je brutalan i ono što se dešava u Buči je nečuveno i svi su to videli“, rekao je on sinoć u strastvenom govoru.

Kijevski obaveštajni izvori imenovali su potpukovnika Azatbeka Omurbekova – koji predvodi 64. odvojenu motorizovanu brigadu koja je okupirala region – za komandanta u toj oblasti.

Sve veći broj dokaza ukazuje na varvarstvo u Buči sa silovanim i streljanim lokalnim ženama i decom, a rastu zahtevi za odgovornošću za zločine snaga Vladimira Putina.

Zelenski je upozorio da će se pojaviti gori dokazi o masovnim ubistvima civila od strane Moskve kada ruski predsednik premesti svoje trupe na jugoistok.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter