Izvor: Tanjug
20.10.2022 u 22:35
0

OZBILJNE OPTUŽBE SAD: Iransko vojno osoblje pomagalo ruskoj vojsci na Krimu!

Portparol Stejt departmenta Ned Prajs izjavio je da su Sjedinjene Američke Države utvrdile da je iransko vojno osoblje bilo na terenu na Krimu i pomagalo ruskoj vojsci da upravlja bespilotnim letelicama koje je Teheran obezbedio za izvođenje napada širom Ukrajine.

„Možemo da potvrdimo da je rusko vojno osoblje sa sedištem na Krimu upravljalo iranskim bespilotnim letelicama i koristila ih za izvođenje kinetičkih udara širom Ukrajine, uključujući i napade na Kijev poslednjih dana“, rekao je Prajs tokom konferencije za novinare, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je rekao portparol Stejt departmenta, SAD ocenjuju da je iransko vojno osoblje bilo na terenu na Krimu i pomagalo Rusiji u tim operacijama.

INCIDENT U CRNOM MORU Ministri odbrane Velike Britanije i Rusije razgovarali o „interakciji“ aviona!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter