Izvor: Tanjug
18.11.2020 u 17:35
0

PECAS: Sledeće nedelje plan za postepeno ukidanje mera

Portparol grčke vlade Stelios Pecas izjavio je danas da će vlada naredne nedelje predstaviti plan za postepeno ukidanje ograničenja.

U Grčkoj je od 7. do 30. novembra na snazi drugi lokdaun, a Pecas je kazao da će se naredne nedelje znati koje ekonomske i socijalne aktivnosti će ponovo biti uspostavljene.

„Škole će biti otvorene u prvom talasu otvaranja, jer nije primećena veza između hiper transmisije virusa i rada škola“, rekao je Pecas i dodao da se očekuje da smanjena mobilnost građana da rezultate.

NAJVAŽNIJE DANAS

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA Beograd u vrhu, ali ni drugi ne zaostaju

NOVI KORONA PRESEK, CRN DAN U SRBIJI: Skoro 6.000 novozaraženih, 27 preminulih!

HITNO! Zaseda Krizni štab zbog drastičnog broja obolelih!

GRAĐANI SE SMRZAVAJU NA PREGLEDIMA: Stiže zima, da li će se po Srbiji podizati šatori ISPRED KOVID AMBULANTI?

Prema njegovim rečima, očekuje se i da će restorani i kafići biti ponovo otvoreni pre Božića, po strogim pravilima, ali da se to neće desiti sa noćnim klubovima jer tu najviše dolazi do masovnih okupljanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter