Izvor: Tanjug
28.05.2020 u 13:20
0

PEDOFIL UPAO U KLOPKU Silovao po šumi, već prebačen u bolnicu!

Osuđivani serijski silovatelj koji je ranije pušten na slobodu nalazi se pod policijskim nadzorom u bolnici nakon što je zadobio brojne povrede dok se opirao hapšenju zbog novih otužbi.

OVO MORATE ZNATI

PREDRAG KON ISKREN: Nema otvaranja domova za stare, maske obavezne za ove kategorije

POSLATA JASNA PORUKA IZBOROM BALKANCA ZA EGZEKUCIJU: U pokušaju likvidacije ZVICERA napravljeno PET KOBNIH GREŠAKA (FOTO)

TIJANA AJFON UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE: Podvodila tri devojke za žurku bogataša! (FOTO)

Policija je saopštila da je uhapsila četrdesetsedmogodišnjeg Dimitrisa Aspiotisa zbog optužbe da je oteo i silovao u šumi više puta ženu koja je živela s mužem u okolini Lefkimija. Žena je uspela da pobegne i slučaj je prijavila policiji.

Više od 100 policajaca sa psima tragačima tražilo je gotovo dve sedmice naoružanog počinitelja koji se krio u zabačenom području ostrva. Otkriven je kod popularnog turištičkog rizorta Kavos, a pružajuči otpor prilikom hapšenja pao je sa litice u more.

Spasili su ga vatrogasci i tim za spasavanje, a prilikom pada u more povredio je nogu i leđa. Aspiotis, koji se tereti za još tri silovanja, bio je osuđen 2012. godine zbog silovanja turistkinje u leto 2010. godine i osuđen je na 53 godine zatvora.

EKSKLUZIVNO ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Otkrio zašto je Jelenu zvao „tetka“, a onda i progovorio o važnom svedoku

Prema grčkom zakonu, osuđenicima nije dozvoljeno da služe kaznu u zatvoru više od 25 godina i uobičajeno je da ih ranije puste na slobodu. Aspiotis je pušten nakon samo šest godina u zatvoru 2018. godine i to prema novom zakonu koji treba da rastereti pretrpane grčke zatvore.

Prema uslovima pod kojima je pušten 2018. godine, Aspiotisu je zabranjeno da napušta ostrvo i imao je obavezu da se redovno javlja lokalnoj policijskoj stanici. Policija je saopštila da su u blizini mesta na kojem je uhapšen, pronašli napunjenu lovačku pušku, noževe i opremu za preživljavanje.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter