Izvor: Tanjug
04.09.2022 u 16:10
0

Peskov otkriva: „Rusija ima o čemu da razgovara sa Volodimirom Zelenskim, a to je način na koji će se primeniti ruski uslovi za rešavanje situacije u Ukrajini!“

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da Rusija ima o čemu da razgovara s predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim, a to je način na koji će se primeniti ruski uslovi za rešavanje situacije u Ukrajini.

Na pitanje novinara televizijskog kanala „Rosija-1“ da li Moskva ima o čemu da priča sa Zelenskim nakon njegovih izjava da „nije voljan da reši situaciju mirnim putem“, Peskov je odgovorio potvrdno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Naravno, imamo da razgovaramo o tome kako će se ispunjavati naši uslovi“, odgovorio je Peskov, prenosi TASS.

On je dodao da su ruski uslovi „apsolutno“ ostali nepromenjeni.

„Specijalna operacija ide po planu, svi ciljevi će biti ispunjeni“, poručio je Peskov.

ZELENSKI NAKON RAZGOVORA SA PREDSEDNICOM EVROPSKE KOMISIJE: Ključna tematika je bila u vezi sa OSMIM paketom sankcija Rusiji!

On je rekao da se svaka kriza završava za pregovaračkim stolom, a svaki sukob popuštanjem napetosti.

„Tako će biti i sada. Malo je verovatno da će se desiti uskoro, verovatnije je da će do toga doći kasnije, ali će se svakako desiti“, rekao je Peskov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter