Izvor: Sputnjik
04.04.2022 u 19:01
0

PO RECEPTU RAČKA I MARKALA General u penziji o navodnim zločinima u Buči: Britanija ne dozvoljava istinu pred SB UN, verujem da su oni učestvovali uređivanju ove predstave!

General u penziji Mitar Kovač rekao je za Sputnjik da Velika Britanija ne dozvoljava sednicu Saveta Bezbednosti o Buči jer cilj Zapada nije da se čuje druga verzija događaja, ona koja ne može medijski da se blokira, već da se šire informacije o takozvanom genocidu i „masovnom stradanju civila“.

Na pitanje kako komentariše to što Velika Britanija ne dozvoljava sednicu Saveta bezbednosti koju je povodom Buče zatražila Rusija, Kovač ponavlja da veruje da je upravo Velika Britanija ta koja je pomogla uređivanju ove predstave.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Oni ne žele da se međunarodna javnost sa tim upozna u velikom formatu poput sednice SB UN, jer onda ne može medijski da se blokira priča i istina Ruske Federacije. Ovako, kada nema sednice Saveta bezbednosti koja je posvećena tome ili kada se ona odloži prolazi ono što je njima bitno – da ove njihove „informacije“ prostruje kroz masovne medije zapada, a onda da se prenesu i na druge regione sveta“, navodi general u penziji.

Kako kaže, kada jednom „prostruje“ takve informacije, o takozvanom genocidu i „masovnom stradanju civila“ u Ukrajini, neko naknadno održavanje sednice SB UN neće imati svrhu. On još jednom podseća na srpsko iskustvo sa insceniranim “masakrima” u Račku i na Markalama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter