Izvor: Novosti
27.07.2023 u 14:55
0

(UDARNO) PRIPREMITE SE ZA NESTANAK UKRAJINE: POČELA DRUGA FAZA KONTRAOFANZIVE – NATO POKUŠAVA PRODOR

U toku je 518. dan specijalne vojne operacije koju Rusija izvodi u Ukrajini. Zapad još nije postigao dogovor o obuci pilota Oružanih snaga Ukrajine za upravljanje F-16. Tokom noći eksplozije su odjeknule u Harkovu.

Novi talas ukrajinske „kontraofanzive“

Na zaporoškom delu fronta počeo je novi talas ukrajinske „kontraofanzive“, saopštio je šef zaporoškog pokreta „Zajedno sa Rusijom“ Vladimir Rogov na Telegramu.

UKRAJINCI, OPAMETITE SE, SPREMAJU VAS KAO NOVO TOPOVSKO MESO: Evo kada kreće i koliko će trajati DRUGA FAZA KONTRAOFANZIVE – „NJUJORK TAJMS“ PRIZNAJE SMRT DESETINA HILJADA

Kako je istakao, protivnik je angažovao „maksimalne snage“ u pokušaju da probije rusku odbranu na orehovskom pravcu zaporoškog fronta.

Rano jutros, nakon masovne artiljerijske paljbe i vazdušnih napada, ukrajinska vojska je krenula u juriš na položaje ruske vojske, dodao je Rogov. Protivnik je izveo glavni napad severoistočno od Rabotina.

Eksplozije na Zmijskom ostrvu
„MA MOŽE DA KORISTI DRUGU RUKU“: SKANDALOZAN SNIMAK MOBILIZACIJE OSOBE SA INVALIDITETOM u UKRAJINI kruži svetom – DO POSLEDNJEG UKRAJINCA (VIDEO)

Eksplozije su odjeknule na Zmijskom ostrvu, u Crnom moru, javljaju mediji.

Zmijsko ostrvo se nalazi u sivoj zoni.

NATO vozila pokušavaju da se probiju do Rabotina
POLJACI ULAZE U RAT: KOLONA OKLOPNIH VOZILA JURIŠA ka BELORUSIJI (VIDEO)

– Neprijatelj je angažovao maksimalne snage u probijanju naše obranu u smeru Orehova. Rano jutros, nakon masovne artiljerijske pripreme i vazdušnih napada, Ukrajinci su krenuli u juriš na naše položaje u blizini Rabotina – dodao je.

Kako javljaju ruski ratni dopisnici, velike oklopne grupe NATO vozila pokušavaju da se probiju do Rabotina.

Na snimku objavljenom na ukrajinskim Telegram kanalima, mogu se videti američka borbena vozila pešadije Bredli i oklopna vozila Oškoš M-ATV koja kreću u napad na ruske položaje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter