Izvor: Telegraf
07.12.2021 u 16:16
0

Počeli razgovori Putina i Bajdena! Oglasio se i Tramp

Ruski predsednik Vladimir Putin i njegov američki kolega Džo Bajden započeli su razgovor putem video paziva, a glavna tema na stolu, kako je ranije najavljeno, jesu sve veće tenzije oko Ukrajine.

Bajden je uoči razgovora navodno razgovarao sa evropskim saveznicima, kako bi razmenili stavove o ruskom gomilanju trupa kod ukrajinske granice, a tema razgovora trebalo je da budu i potencijalne ekonomske sankcije Moskvi.

Čitav svet sa nestrpljenjem čeka da vidi kako će proteći razgovor dvojice „najjačih“, koji se ponovo dotiču važnih tema po prvi put nakon susreta u Ženevi letos.

Uoči virtuelnog samita dvojice predsednika, oglasio se i bivši prvi čovek SAD Donald Tramp, koji je rekao da Putin i Bajden „nisu egal“.

– Vidim da će Bajden pričati sa Putinom, a nisu egal. To nije fer meč za našu zemlju – rekao je Tramp za američke medije.

Tramp je kritikovao politiku koju SAD ima prema Rusiji otkako je Bajden preuzeo dužnost.

– Čujem da pričaju kako sam ja bio dobar prema Rusiji. Dobro sam se slagao sa Putinom, ali sam bio tvrd, tvrđi nego iko. Bio sam tvrđi nego iko i prema Kini… Ukoliko pogledate Severnu Koreju, slagao sam se i sa Kim Džong Unom, i sa Si Đinpingom, a i sa Putinom – rekao je Tramp.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter