Izvor: Kurir
01.02.2024 u 01:11
0

PODRŠKA BAJDENU SVE VIŠE OPADA: Evo šta kažu najnovija istraživanja koliko je Tramp u PREDNOSTI

Američkog predsednika Džoa Bajdena sada podržava 38 odsto birača, što je dva procenta manje nego u decembru, pokazalo je ispitivanje javnog mnjenja, objavio je Rojters.

Bajdenov rejting je ispod 50 odsto od avgusta 2021, što pojačava zabrinutost među demokratima, s obzirom da je sve izglednija njegova nova predsednička trka sa Donaldom Trampom u novembru.Druga anketa ranije ovog meseca pokazala je da Tramp ima prednost od šest odsto u odnosu na Bajdena, prenosi Hina.

POČELA ODMAZDA? Trampov blizak saradnik upucan u Vašingtonu

Nova anketa pokazala je rastuću zabrinutost zbog imigracije, jer je 17 odsto ispitanika to navelo kao najvažniji problem s kojim se SAD danas suočavaju, mnogo više od 11 procenata koji su to naveli kao najveći problem u decembru.

Gotovo dve trećine ispitanika, uključujući 47 odsto demokrata, smatra da Sjedinjene Američke Države nisu na pravom putu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter