Izvor: Informer
01.02.2024 u 03:19
1

NE PLAŠITE SE! Putinove reči UZDRMALE PLANETU

Predsednik Rusije Vladimir Putin pozvao je večeras velike ruske banke da se ne plaše sankcija i da počnu da rade u Donbasu i Novorusiji.

– Sankcije su se već desile, zašto ih se plašiti? Neophodno je ne samo obnavljanje preduzeća i društvenih objekata u Donbasu i Novorusiji, već i otvaranje novih i otvaranje radnih mesta – rekao je ruski lider na skupu o društveno-ekonomskom razvoju novih konstitutivnih entiteta Ruske Federacije.

On je dodao da je zemlja pokrenula sveobuhvatan program razvoja istorijskih regiona Ruske Federacije.

MORAMO VRATITI NAŠE MOMKE: Putin ne namerva da prekine razmenu zarobljnika

Prema njegovim rečima, u 2030. godini Donbas i Novorusija trebalo bi da dostignu opšteruski nivo u ključnim oblastima.

– Najavljeni su projekti koji će sačuvati i otvoriti više od 42 hiljade radnih mesta – dodao je predsednik Rusije.

– Danas ćemo razgovarati o ključnim pitanjima socio-ekonomskog razvoja, a zapravo, otvoreno rečeno, o oživljavanju Donjecke i Luganske Narodne Republike, Zaporoške i Hersonske oblasti – kazao je Putin.

On je kolegama ukazao da u ovom „velikom, složenom i odgovornom poslu nema sitnica“. Kako je dodao, važno je sve što okružuje ljude – uslovi u kojima žive, uče, rade, podižu decu.

Potpredsednik ruske vlade Marat Husnulin na sastanku je izjavio da je od 2022. godine u novim regionima izgrađeno i obnovljeno 18 hiljada objekata.

– Potražnja za stanovanjem u novim regionima je ogromna, ljudi ovde žele da žive. Uspeli smo da u potpunosti pokrenemo vezu od 370 kilometara između Rostovske oblasti i Krima – saopštio je Husnulin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NE PLAŠITE SE! Putinove reči UZDRMALE PLANETU”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter