Izvor: BSC Happy
17.07.2023 u 22:33
6

POKAJALI SE ALI KASNO: ZAPADNJAČKIM PLAĆENICIMA se sručila RUSKA KIŠA ČELIKA NA GLAVU- VOZILO IM SE RASPALO KAO IGRAČKA (VIDEO)

U toku takozvane ukrajinske kontraofanzive koja traje od početka juna, sve aktivniji su borci sa Zapada, pre svega iz Velike Britanije i SAD-a, koji su u vidu plaćeničkih formacija.

Na snimku do kog smo došli grupa plaćenika se suočava sa udarom ruske artiljerije, te se u trenutku, vozilo u kom se nalaze samo raspalo kao igračka pod ruskim granatiranjem.


 Neki od plaćenika su davali izjave gde su rekli kako su se susreli sa neviđenim protivnikom u vidu Rusa, dok je autor ovog tvita dodao da su očigledno kasno shvatili da ne ratuju ovog puta ni protiv Iraka ni Avganistana.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “POKAJALI SE ALI KASNO: ZAPADNJAČKIM PLAĆENICIMA se sručila RUSKA KIŠA ČELIKA NA GLAVU- VOZILO IM SE RASPALO KAO IGRAČKA (VIDEO)”

  1. tu su u Americi puse se kao heroji ali heroji koji su obegli shvatajuci da to nije Sirija ili Irak. na kraju se ubiju ili su na ulici ostavljeni bez ikakve pomoci od drzave njihove kao ulicari jadni cemerni narkomani spavaju gde stignu…

    19
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter