Izvor: sputniknews.com
06.05.2022 u 16:03
0

POKVARENO I LICEMERNO! Za Ruse NEMA MESTA NA PARADI! Na tribinama će sedeti ambasadori zemalja koje su ratovale NA STRANI HITLEROVE NEMAČKE!

Rusija nije dobila poziv na obeležavanje završetka Drugog svetskog rata u Francuskoj, zakazano za 8. maj, saopštio je ambasador Rusije u Parizu Aleksej Meškov.

Stigle SNAŽNE OPTUŽBE iz Kremlja! Poljska PRETENDUJE na teritoriju Ukrajine! Iz Varšave se čuje NEPRIJATELJSKA RETORIKA!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Osmog maja u Francuskoj će tradicionalno biti obeležena pobeda u Drugom svetskom ratu. Uvek su ambasadori i vojni atašei – prvo iz Sovjetskog Saveza, a zatim iz Rusije i Belorusije, kao zemalja koje su dale ključni doprinos pobedi nad fašizmom – bili pozivani. Ove godine za nas se nije našlo mesta na tribinama, iako će tamo sedeti ambasadori onih zemalja koje su ratovale na strani Hitlerove Nemačke“, rekao je Meškov novinarima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter