Izvor: Tanjug
04.07.2020 u 08:05
0

POLITIČKI SKANDAL POTRESA POLJSKU: Nemačka umešana u izbore?

Poljski predsednik Andžej Duda sugerisao je da Nemačka pokušava da se umeša u predsedničke izbore nakon što je tabloidni list u nemačkom vlasništvu izvestio o pomilovanju koje je odobrio čoveku koji je odslužio kaznu u slučaju pedofilije.

OVO MORATE ZNATI

KORONA PRESEK U SRBIJI: Još 309 pozitivnih na virus, testirano 8.102! Preminulo 11 osoba

NESTOROVIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST: Nije korona, ovo je neka druga bolest

POTPUNI ŠOK! KORONA JE OVAKO UTICALA NA MUŠKARCA (62): Trajalo je četiri sata, a doktori su bili u šoku

NISU SVE GRANICE EU OTVORENE ZA SRBE Pogledajte koje zemlje su i dalje ZA NAS ZAKLJUČANE!

Duda, konzervativac koji se suočava sa centrističkim protivnikom na predsedničkim izborima 12. jula, negativno je komentarisao izveštavanje poljskog tabloida „Fakt“.

– Da li Aksel Springer, kompanija nemačkog porekla koja poseduje novine “Fakt“, želi da utiče na poljske predsedničke izbore?-  upitao je u petak predsednik Poljske, tokom predizbornog skupa u Boleslavcu, prenosi Rojters.

KORONAVIRUS U SRBIJI

Za 24 sata preminule tri osobe u KC Niš i jedna u Vranju

U Novom Pazaru 5 preminulih od korone u poslednja 24 časa

VLADA SRBIJE USVOJILA 4 NOVE MERE Ako ne nosite masku, ovo je iznos KAZNE!

NOVA ČETIRI SIMPTOMA KORONA VIRUSA: Pojavljuju se pre temperature i kašlja!

– Da li Nemci žele da biraju predsednika u Poljskoj?- rekao je.

O slučaju, u kojem je pomilovanje odobreno u martu, u početku je izveštavao poljski dnevni list, ali „Fakt“ je juče izneo više detalja. Ministar pravde Zbigniev Ziobro, koji obavlja i funkciju generalnog tužioca, potvrdio je da se pomilovanje odnosi na slučaj pedofilije, ali je rekao da se sastoji samo od ukidanja zabrane prilaske i da je muškarac izdržao celu kaznu.

Duda je primenio zakon o pomilovanju na zahtev žrtve koja je sada punoletna, dodao je Ziobro. Prema „Faktu“, muškarac je zatvorsku kaznu odslužio pre pet godina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter