Izvor: Tanjug
14.04.2023 u 15:44
1

POLJSKA U PROBLEMU? Medvedev ŠOKIRAO, izneo crne prognoze!

Poljska, kao predstraža NATO u Evropi, definitivno će prestati da postoji ako izbije rat između Rusije i NATO, izjavio je danas zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev, komentarišući opasku poljskog premijera Mateuša Moravjeckog da nije previše zabrinut da bi ukrajinski napadi na rusku teritoriju mogli da izazovu direktan sukob između Rusije i NATO.

„UKRAJINA ĆE NESTATI, SVETU JE POTREBNA „VELIKA RUSIJA““: Istorijska izjava Medvedeva!

Ne znam ko će pobediti ili izgubiti ovaj rat, ali s obzirom na ulogu Poljske kao predstraže NATO u Evropi, zemlja će najverovatnije prestati da postoji, zajedno sa svojim glupim premijerom, napisao je Medvedev na Tviteru.

Medvedev je to napisao na engleskom, a takođe je dodao i prevod na poljskom jeziku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POLJSKA U PROBLEMU? Medvedev ŠOKIRAO, izneo crne prognoze!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter