Izvor: Tanjug
26.10.2022 u 16:05
0

PORUKA KIJEVA IZBEGLIM UKRAJINCIMA: Ne vraćajte se do proleća!

 Ukrajinska vlada preporučila je Ukrajincima koji su izbegli u inostranstvo da se ne vraćaju u zemlju pre proleća zbog rastuće zabrinutosti kako će tokom predstojeće zime funkcionisati teško oštećena energetska infrastruktura.

Zamenica ukrajinskog premijera Irina Vereščuk upozorila je da oštećena elektromreža neće moći da obezbedi potrebno snabdevanje tokom zime i da će se situacija samo pogoršavati, objavio je Gardijan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Trećina energetskog sektora Ukrajine uništena je u nedavnim ruskim raketnim i napadima dronovima, a građanima je već preporučeno da štede struju.

PESKOV POTVRDIO: Moskva u konstruktivnom dijalogu sa IAEA u vezi sa „prljavom bombom“

Preporuka izbeglicama da se ne vraćaju u Ukrajinu pre proleća usledila je nakon što je ispitivanje javnog mnenja pokazalo da sve više Ukrajinaca izražava želju da se vrati kući.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter