Izvor: Kurir.rs
06.11.2023 u 21:44
0

POZNATI KASKADER POGINUO SA TROJE DECE: Svet zanemeo, preminula i tek rođena beba

Poznati kaskader i troje njegove dece poginuli su kad je njihov automobil udario u prikolicu traktora u Džordžiji.

Taraja Ramzes (41) vraćao se sa svojom decom kući u utorak oko 23 sata kad je naleteo na traktor koji se pokvario blizu izlaza na auto-putu u oblasti Atlante.

Ramzes je zajedno sa ćerkom Sundari (13) i novorođenom ćerkom Fudžibo od 8 nedelja proglašen mrtvim na mestu užasne nesreće dok je sin Кisasi (10) preminuo u bolnici nekoliko dana kasnije, saopštila je porodica žrtve tokom vikenda, prenosi VAGA.

Majka kaskadera je prvobitno rekla da je dečak bio na aparatima za održavanje života pre nego što je podlegao povredama. Vlasti su takođe potvrdile smrt dečaka za VSB-TV.

Ćerka, koja je takođe bila u vozilu, preživela je nesreću, navodi porodica.

– Svi koji su ga poznavali i upoznali znaju koliko je Taraja bio poseban. Imao je sposobnost da pokaže ljubav i voleo je svoju decu više od svih – rekla je njegova majka Akili Ramzes u objavi na Instagramu.

Nastradali kaskader radio je tokom karijere na 43 filma, imao je i nekoliko sporednih uloga, a između ostalog bio je angažovan i na Crnom panteru, Osvetnicima, Odredu samoubica, Кridu 3

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter