Izvor: TANJUG
23.08.2022 u 15:58
0

Predsednik Poljske ponudio veću pomoć Ukrajini!

Poljski predsednik Andžej Duda ponudio je danas u Kijevu veću podršku Ukrajini i pozvao na, kako je rekao, okončanje ruske okupacije Krima.

Govoreći na međunarodnom samitu Krimske platforme, Duda je pozvao globalne lidere da ne zatvaraju oči pred „ruskom agresijom“, preneo je Rojters.

„Krim je bio, ostaje i biće deo Ukrajine, kao što je Gdanjsk deo Poljske, Nica je deo Francuske, Keln je deo Nemačke, a Roterdam je deo Holandije“, kazao je poljski predsednik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U DNR PRIVEDEN DIVERZANT: U vreme održavanja referenduma trebalo da izvrši teroristički napad!

Duda i njegov ukrajinski kolega Volodimir Zelenski sastali su se u Kijevu kako bi razgovarali o daljoj podršci Ukrajini, koja uključuje i vojnu pomoć zemlji koju je napala Rusija, izjavio je ranije danas šef kabineta poljskog predsednika Pavel Šrot

Poljski lider sastao se sa Zelenskim pet puta ove godine, uključujući tri posete Ukrajini od početka ruske vojne operacije u toj zemlji 24. februara.

Poljska, država članica NATO i Evropske unije, često je kritikovala neke druge zemlje EU što nisu učinile više da pomognu Ukrajini, podseća britanska agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter