Izvor: Alo.rs
26.08.2023 u 21:15
0

PRIGOŽIN BIO „TEŽAK“ MILIJARDU DOLARA: Ko će naslediti BOGATSTVO vođe Vagnera

Prigožin porodici ostavio milijardu dolara.

Dok se o Jevgeniju Viktoroviču Prigožinu, koji je po svemu sudeći poginuo u avionskoj nesreći, zna manje-više sve (osim zašto se i kako srušio avion u kome je bio), o njegovoj porodici postoji malo manje informacija. On je bio oženjen i imao je troje dece. Otac mu je umro dok je bio tinejdžer, a majka je još živa.

Prigožinova žena je Ljubov Valentinovna Prigožina, koja je i pre udaje bila imućna jer potiče iz bogate porodice, a sada je još bogatija, jer je imovina njenog muža procenjena na oko milijardu dolara. Po struci je farmaceut, a u Sankt Peterburgu ima nekoliko ekskluzivnih butika.

NIJE DAO DA GA LUKAŠENKO ŠTITI, DAT MU JE ROK… OTKRIVAMO zašto je PRIGOŽIN UBIJEN! (VIDEO)

Pre desetak godina u okolini grada otvorila je banju Kristal, i za to dobila državno priznanje „Savršeni banjski projekat“. Vlasnica je kompanija  „Nju tehnolodžis SPA“ i „Agat“, koje su deo Prigožinove korporacije „Konkord“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter