Izvor: Blic
26.08.2023 u 22:47
0

POTPUNI HAOS RUMUNIJI, 33 OSOBE POVREĐENE: Eksplozija stanice sa tečnim naftnim gasom, nastala APOKALIPSA

Jedna osoba je poginula, a 33 su povređene u dve eksplozije na pumpi u Krevediji, u blizini Bukurešta. Četiri osobe zadobile teške opekotine. Nakon prve eksplozije, vatra se proširila na dve cisterne i obližnju kuću, zbog čega je evakuisan radijus od 300 metara i blokiran drumski saobraćaj, navodi Agencija za vanredne situacije (IGSU).

U gašenju požara učestvovalo je oko 25 vatrogasnih vozila, saopštio je IGSU. Četiri osobe su intubirane nakon što su zadobile teške opekotine, saopštilo je ministarstvo zdravlja.

U drugoj eksploziji povređeno 26 vatrogasaca

Druga eksplozija dogodila se na TNG stanici u kojoj je povređeno 26 vatrogasaca, rekao je novinarima zamenik ministra unutrašnjih poslova Raed Arafat, koji je zadužen za jedinicu za hitne slučajeve.

Arafat je rekao da vatra još nije ugašena i da bi moglo da dođe do novih eksplozija, jer treći rezervoar predstavlja opasnost.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter