Izvor: kurir.rs
22.08.2023 u 09:39
1

Ne zna se gde je snimljeno! PRIGOŽINOV PRVI VIDEO OD NEUSPELE POBUNE U RUSIJI

Pojavio se u borbenoj opremi sa puškom, evo šta je poručio

Osnivač grupe „Vagner“ Jevgenij Prigožin objavio je prvi video od neuspele pobune njegovih snaga u Rusiji, pretpostavlja se da je u Africi. Trenutno nije moguće utvrditi gde je video materijal snimljen, Prigožin kaže da njegova grupa čini sve da Afrike bude slobodnija.

Na video snimku objavljenom na Telegram kanalima povezanim sa Vagnerovom plaćeničkom grupom vidi se Prigožin u borbenoj opremi, na kome govori da ta grupa čini Afriku „slobodnijom“. Bi-Bi-Si navodi da nije mogao da verifikuje gde je video snimljen.

„IDEM DA ME UHAPSE“: Tramp najavio da će se u četvrtak predati vlastima u Džordžiji

Veruje se da Vagner ima hiljade boraca na afričkom kontinentu. Prigožinovi vojnici su smešteni u zemljama kao što su Mali i Centralnoafrička Republika (CAR).

U videu u kom se Prigožin pojavljuje u maskirnoj uniformi držeći pušku, šef „Vagnera“ kaže da ta grupa istražuje minerale, kao i da se bori protiv islamističkih militanata i drugih kriminalaca. ”Radimo. Temperatura je plus 50 – sve kako volimo. PMC Vagner sprovodi izviđačke i akcije potrage, čini Rusiju još većom na svim kontinentima, a Afriku još slobodnijom. Pravda i sreća za afrički narod, mi smo noćna mora za ISIS (Islamsku državu) i Al Kaidu i druge bandite.“, može se čuti kako kaže Prigožin.

Kaže da Vagner regrutuje i da će grupa nastaviti da ispunjava postavljene zadatke kao i da su obećali da će uspeti.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Ne zna se gde je snimljeno! PRIGOŽINOV PRVI VIDEO OD NEUSPELE POBUNE U RUSIJI”

  1. Zašto je potrebno naglasiti Vagnerova „plaćenička“ grupa? Kao da bilo gdje na svijetu postoji neki vojnik koji nije plaćenik (nema plaću)?
    Najslavnija i najpravednija vojna organizacija na svijetu (nato) je sastavljena od samih altruista koji to što rade rade isključivo iz ljubavi i potpuno za džabe…

    0
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter