Izvor: Tanjug
16.11.2022 u 13:43
0

„PRIMILI SU ANDREJEVA BEZ IKAKVE LJUBAZNOSTI“ Ruski ambasador u Poljskoj pozvan na razgovor nakon raketnog incidenta

Ruski ambasador u Poljskoj Sergej Andrejev pozvan je na razgovor u ministarstvo spoljnih poslova, nakon incidenta u blizini ukrajinske granice, gde je pala raketa i izazvala eksploziju u kojoj su stradale dve osobe.

Portparol poljskog ministarstva spoljnih poslova Lukaš Jasina rekao je da je sastanak ministra Zbignjeva Raua i ruskog ambasadora trajao „samo četiri minuta“, preneo je CNN.

NI ŠOLC NIJE OSTAO BEZ KOMENTARA NAKON „OPŠTEG RASULA“ U POLJSKOJ: „Zaključke doneti nakon detaljnog ispitivanja…“

– Ministar Zbignjev Rau i delegacija koja ga je pratila primili su Andrejeva bez ikakve ljubaznosti, bez rukovanja. Ambasadoru je pročitana naša diplomatska nota, koja je slična kominikeu koji smo objavili – rekao je Jasina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je za Poljski nacionalni radio rekao da se ruski ambasador, koji je pozvan u utorak, nakon što je projektil pogodio istočnu Poljsku, pojavio oko ponoći na sastanku.

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je ranije danas da su ruski stručnjaci identifikovali kao ostatke rakete ukrajinskog protivvazdušnog sistema S-300 olupinu koja se vidi na poljskim fotografijama objavljenim posle eksplozije u Poljskoj.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter