Izvor: Kurir.rs/Beta
16.11.2022 u 13:59
0

VLASTI U KIJEVU TRAŽE ZATVARANJE NEBA NAD CELOM UKRAJINOM: „Rusija stoji iza svega, ona je odgovorna za rat – tvrdi bez stege Podoljak!“

Savetnik ukrajinskog predsednika, Mihail Podoljak, pozvao je danas evropske države da „zatvore nebo“ nad Ukrajinom, pošto je raketa ruske proizvodnje pala u Poljsku.

PODOLJAK OPTUŽIO LAVROVA DA SPREČAVA DOSTIZANJE MIRA U UKRAJINI! „Rat se nastavlja zbog nespremnosti da se zaustavi ubistvo“

Podoljak je na Tviteru napisai da je „samo Rusija odgovorna za rat u Ukrajini i masivne raketne udare“ i da „samo Rusija stoji iza brzorastućih rizika za pogranične zemlje“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Nema potrebe tražiti izgovore i odlagati ključne odluke. Vreme je da Evropa zatvori nebo i zbog svoje bezbednosti“, napisao je on.

Od februara, kada je Rusija počela invaziju na Ukrajinu, ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozivao je NATO da uvede zonu zabrane letova iznad Ukrajine. Zapadni lideri su odbacili tu ideju zbog zabrinutosti da će izazvati širi rat u Evropi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter