Izvor: Tanjug
02.01.2023 u 20:05
0

PRINC HARI ŽELI DA MU SE VRATE OTAC I BRAT: „Želim porodicu, a ne instituciju“

Princ Hari želi porodicu, a ne instituciju

Princ Hari izjavio je danas u novom intervjuu da „želi porodicu, a ne instituciju“, kao i da „stvari nisu morale da se odigraju na ovaj način“.

U intervjuu za Aj-Ti-Vi (ITV), koji treba da bude emitovan u nedelju, dva dana pre izlaska njegovih dugoočekivanih memoara, princ Hari kaže da želi da mu se vrate njegov otac i brat, preneo je Gardijan.

NAKON DRAME SA HARIJEM I MEGAN, KEJT I VILIJAM OTKAZALI POSLUŠNOST? Nova drama u kraljevskoj porodici baš na Božić!

– Želeo bih da mi se vrati otac. Želeo bih da mi se vrati brat – poručio je vojvoda od Saseksa.

Takođe tvrdi i da „oni (palata) misle da je bolje da nas drže kao negativce“ i da nisu pokazali ni trunku volje da se pomire. Intervju je snimljen u Kaliforniji gde Hari i Megan žive sa svoje dvoje dece, a kako se navodi u najavi, otkriće mnoge detalje o životu u i izvan kraljevske porodice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter