Izvor: Tanjug
17.06.2022 u 18:19
0

PUTIN ĆE UPOTREBITI NOVO ORUŽJE Predsednik Belorusije Lukašenko otkrio je da sve zavisi od toga kako će Amerikanci gurati Ukrajince u ovaj rat!

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko upozorio je ukrajinske vlasti da ne izvode eventualne napade na ruske gradove, javila je BelTA.

„Ukrajinci, Zelenski traži oružje dugog dometa da bi gađao ruske gradove kao što su Kursk, Rostov, Orel, Belgorod i susedne gradove. Ali jednom sam javno rekao da to ni pod kojim uslovima ne sme da se radi“, rekao je Lukašenko na sastanku sa zaposlenima u fabrici guma Belshina u Bobrujsku, izvestila je BelTA, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, Rusija će u tom slučaju koristiti potpuno novo oružje.

PUTIN PREDVIĐA KRAH EVROPSKE EKONOMIJE Predsednik Rusije poručio je da su sankcije protiv njegove zemlje nerazumne, nepromišljene i neuspešne!

„I ono će biti upotrebljeno protiv Kijeva, protiv onih koji donose ove odluke. Zato su i dalje pomalo zabrinuti. Ali nije na njima, sve zavisi od toga kako će ih Amerikanci gurati u ovaj rat“, kazao je Lukašenko.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter