Izvor: Sputnik Srbija
05.09.2022 u 13:33
0

PUTIN: Dug Rusije je da pruži pomoć Donbasu i stanovnicima koji tamo žive!

Predsednik Rusije Vladimir Putin saopštio je da je uoči putovanja na Kamčatku dobio sveži izveštaj od Ministarstva odbrane o situaciji u zoni specijalne operacije i istakao da se stanovnici bolje bore od profesionalnih vojnika.

„Formirana su dva korpusa iz lokalnih stanovnika. Oni se bolje bore nego profesionalni vojnici. Bore se hrabro i efikasno“, rekao je Putin na omladinskom forumu „Ekosistem. Nacionalni park“.

OGLASIO SE LAVROV NAKON TERORISTIČKOG NAPADA: Pojačane mere zaštite u ambasadi Rusije u Kabulu

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je istakao da je dug Rusije da pruži pomoć Donbasu i stanovnicima koji tamo žive.

„Tragedija koja se dešava u Donbasu je rezultat delatnosti ekstremističkog neonacističkog režima koji je 2014. godine nasilnim putem došao na vlast, a zatim pokrenuo borbena dejstva u Donbasu. Dva puta je izvodio velike vojne operacije, uz korišćenje teške artiljerije, avijacije, teške tehnike. To se dešava sve do danas“, istakao je on.

„Svi naši pokušaji da mirnim putem rešimo ovaj problem su bili bezuspešni zbog stava kijevskog režima“, podsetio je ruski predsednik.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter