Izvor: Happy BSC
29.04.2022 u 07:24
0

PUTIN JE DONEO ODLUKU! POZNATA JE SUDBINA ZAROBLJENIH U AZOVSTALJU! Kremlj je ovim upravo zapušio usta Zelenskom

Ruski predsednik Vladimir Putin je već jednom rekao da civili mogu slobodno da napuste čeličanu „Azovstalj, dok militanti moraju da polože oružje, izjavio je sinoć portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov je reagovao na izjavu ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, koji je rekao da je Kijev spreman za hitne pregovore o evakuaciji ljudi iz „Azovstalja“ u Marijupolju, prenosi agencija TAS S.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Predsednik je jasno stavio do znanja, civili mogu da izađu i idu gde god žele. Militanti moraju da polože oružje i takođe da izađu. Njihovi životi će biti sačuvani. Svim povređenima i bolesnima biće pružena medicinska pomoć“, rekao je Peskov i upitao: „O čemu da se pregovara u ovom slučaju?“.

ZAROBLJENI UKRAJINCI U AZOVSTALU OSTAJU BEZ HRANE I VODE! Vapaj direktora ČELIČANE ukazuje da se ostvaruje GROZNA Putinova naredba

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter