Izvor: 24sedam.rs
18.03.2024 u 07:35
0

PUTIN NAJAVIO SIGURAN SUKOB RUSIJE I NATO ALIJANSE: Svet na ivici novog svetskog rata

Mislim da je malo ko zainteresovan da se tako nešto desi - rekao je Putin

U slučaju sukoba velikih razmera Rusije i NATO svet će biti na pragu trećeg svetskog rata, međutim, malo ko je zainteresovan da se tako nešto dogodi, izjavio je kandidat za predsednika Rusije Vladimir Putin.

ŽIVEO NOVI PREDSEDNIK: Rekordni odaziv, RUSIJA SLAVI!

– Smatram da je u savremenom svetu sve moguće, ja samo o tome već govorio i svima je sve to jasno. To bi bilo na korak od totalnog rata, trećeg svetskog. Mislim da je malo ko zainteresovan da se tako nešto desi – rekao je Putin odgovarajući na pitanje novinara.

Putin je takođe rekao i da je negativna reakcija Zapada na ishod predsedničkih izbora u Rusiji očekivana.

– A šta ste hteli, da ustanu i tapšu? Oni se bore protiv nas, i to oružanim putem. Pritom, da tapšu svim onim ljudima, ne meni lično, već svima onima koji se bore za jačanje Rusije, njenog suvereniteta, povećanja njene odbrambene mogućnosti, ekonomske nezavisnosti i suvereniteta u oblasti ekonomije i finansija – upitao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter