Izvor: Kurir.rs
05.01.2023 u 17:29
0

KIJEV NE PRIHVATA PRIMIRJE? Putin naredio prekid vatre na poziv patrijarha!

Ranije danas je međutim, Mihail Podoljak, savetnik šefa kabineta predsednika, prokomentarisao poziv moskovskog patrijarha Kirila da se uspostavi primirje za Božić.

Predsednik Rusije Vladimir Putin naredio je prekid vatre u Ukrajini posle apela patrijarha Kirila.

BOŽIĆNO PRIMIRJE U UKRAJINI: Putin izdao hitan nalog Šojguu

Putin je naložio ministru odbrane Sergeju Šojguu da proglasi prekid vatre za Božić, od podneva 6. januara do ponoći 7. januara, saopštila je pres-služba Kremlja. Dakle, prekid vatre će trajati 36 sati.

Ranije danas je međutim, Mihail Podoljak, savetnik šefa kabineta predsednika, prokomentarisao poziv moskovskog patrijarha Kirila da se uspostavi primirje za Božić. Prema njegovim rečima, ovo je samo način da se Ukrajina utera u zamku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podoljak je na Tviteru naiusao da su Ruska pravoslavna crkva i lično patrijarh Kiril javno pozvali na genocid nad Ukrajincima, a da je ideja o primirju na Božić zamka i element propagande.

„RPC nije autoritet za globalno pravoslavlje i deluje samo kao „ratni propagandista”. RPC je pozivala na genocid nad Ukrajincima, podsticala masakre i insistira na još većoj militarizaciji Ruske Federacije. Stoga je izjava RPC o „ Božićno primirje“ je cinična zamka i element propagande“, rekao je Podoljak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter