Izvor: Informer
23.04.2022 u 18:19
0

PUTIN NE PREZA NI OD KOGA: Nemam šta da razgovaram ni sa vama, ni sa njima …

Predsednik Rusije Vladimir Putin saopštio je predsedniku Evropskog saveta Šarlu Mišelu u kom slučaju će doći do razgovora sa predsednikom Ukrajine

Kako je naveo, vodiće direktne razgovore sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim samo ako tekući razgovori između dve zemlje donesu konkretne rezultate, saopštio je danas Kremlj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Putin je rekao Mišelu da Kijev pokazuje da nije spreman da traži obostrano prihvatljiva rešenja i optužio ukrajinsku stranu da je nedosledna u pregovorima, preneo je Rojters. On je već tokom ovog meseca u više navrata odbio darazgovara sa predstavnicima EU o prekidu vatre, smatrajući da je to manevar EU radi odugovlačenja vojnih operacija.

Rusija spremna za prekid vatre

TRAGEDIJA! Dva ruska generala ubijena kod Hersona, jedan u teškom stanju

Rusija je spremna da prekine vatru kako bi omogućila borcima u čeličani Azovstal u Marijupolju da napuste fabriku zajedno sa svim civilima koji su tamo. To je saopštilo danas Ministarstvo odbrane Rusije, prenosi Rojters, pozivajući se na RIA Novosti.

Ministarstvo je navelo da su tvrdnje Ukrajine i nekih zapadnih zemalja da Rusija sprečava civile da napuste grad neosnovane.

Gradonačelnik Marijupolja Vadim Bojčenko ranije danas ponovo je apelovao na „potpunu evakuaciju“ tog grada, za koji je Rusija juče saopštila da ga je zauzela, prenosi britanska agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter