Izvor: Kurir.rs
17.01.2024 u 03:45
0

PUTIN PRAVO U METU: Američki izbori su bili namešteni, kupovali su listiće za 10 dolara

Predsednik Rusije kratko se danas osvrnuo na prošle predsedničke izbore i ukazao da je vrlo lako bilo falsifikovati ih putem glasanja poštom.

„SVE JE ODAVNO MOGLO DA SE ZAVRŠI“: Putin bacio istinu u oči, Ukrajina u nikad gorem položaju

Prethodni američki izbori su bili falsifikovani, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku sa predsednicima lokalnih samouprava.

U razgovoru sa njima, Putin se kratko dotakao situacije u SAD i izjavio:

„Verovatno da je sve moguće falsifikovati. Kao što su i prethodni izbori u Sjedinjenim Državama bili namešteni. Putem glasanja poštom“.

Odmah zatim, on je dalje pojasnio:

„Jasno je šta je glasanje putem pošte. Kupovali su listiće za 10 dolara, pisali po njima, i bez ikakvog nadzora posmatrača ubacivali ih u poštanske sandučiće. I to je to“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter