Izvor: BSC happy portal
02.02.2024 u 17:30
0

PUTIN RAZBO ZAPAD U „PARAMPARČAD“: A šta je sa Srbijom? Svi gore da saznaju!

Ruski predsedenik izneo je ocenu stanja na Zapadu.

PUTIN PRESREO RAZGOVOR UKRAJINSKIH VOJNIKA? Ove tajne mogu razoriti svet

Ekonomija u SAD i Evropi je danas u minusu, dok je u Rusiji u plusu, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.

„Vidite, njihova ekonomija će rasti, osnovni principi ekonomije u Sjedinjenim Državama, u Evropi, oni su dobri, oni će rasti, ali danas su na dnu, u glavnim ekonomijama je minus, ali imamo plus“, rekao je Putin tokom susreta sa učesnicima foruma „Sve za pobedu!“.

Putin je u petak doputovao u radnu posetu industrijskom mestu Tuli u Rusiji. Ovih dana tamo se održava tribina „Sve za pobedu” za ljude koji rade u odbrambenim preduzećima, na prvoj liniji fronta i podržavaju borce Severnog vojnog okruga. Manifestaciju je organizovao Narodni front, prenosi Ria.ru

Šta je sa Srbijom?

Putinova ocena stanja na Zapadu, možda je čak i „blaga“, ako uzmemo u obzir šta se sve dešava u svetu. Ali i Srbija je u Evropi. Da li se ocena predsednika Rusije odnosi i na našu zemlju ili je Srbija ne spada u ovu „generalilzaciju“? Ako uzmem u obzir stanje stvari Srbija baš „štrči“ i to u najpozitivnijem smislu.

Širom zapadne Europe, poljoprivrednici organizuju demonstracije tražeći promene u agrarnoj politici koju smatraju preprekom za dostojanstven život.

Od nestašica i nereda u Francuskoj, protesta u Briselu, predratne situacije u SAD-u, sukoba na Bliskom istoku i Ukraijini, čini se da je svet u potpunom haosu.

Međutim, šta za to vreme radi Srbija?

Uzimajući u obzir haos širom sveta i Evrope, naša zemlja drži stabilan kurs mira i stabilnosti, uporno radeći na poboljšanju životnog standarda građana i ekonomije zemlje.

Podestimo samo da je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nedavno prisustvovao svečanoj ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove fabrike kompanije Muehlbauer Group.

Ovo je samo jedan od primera kako aktuelna vlast na čelu sa predsednikom Vučićem brine o građanima i ekonomskom napretku Srbije, a u toku je još mnogo projekata koji će našoj zemlji obezbediti bolji život, veće plate, daleko bolji životni standard građanima.

I pored teške situacije u kojoj se svet nalazi, Srbija je u sigurnim rukama, a u našoj zemlji vladaju mir, stabilnost i nezaustavljim ekonomski napredak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter