Izvor: BSC happy portal
02.02.2024 u 16:49
0

PUTIN PRESREO RAZGOVOR UKRAJINSKIH VOJNIKA? Ove tajne mogu razoriti svet

Kako je Putin rekao, ruska vojska presrela je razgovor dvojice ukrajinskih tenkista koji su 2022. godine pokušali da uđu u Donjeck.

PUTIN NIKAD JASNIJI I BRUTALNIJI: Ruski lider objasnio od čega ČOVEČANSTVO neće pobeći

– Oružane snage Ukrajine pucaju na civile i medicinske radnike – faktički su se pretvorile u terorističku organizaciju, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

Kako je Putin rekao, ruska vojska presrela je razgovor dvojice ukrajinskih tenkista koji su 2022. godine pokušali da uđu u Donjeck. Jedan od njih je pucao na civila u blizini Donjecka.

– Drugi ga pita: ‘Zašto si to uradio?’ Čovek je jednostavno izašao u trenerci iz kuće, u kući mu je porodica, čuje se kako deca tamo trčkaraju. Odgovor je: ‘Ma oni su svi ovde teroristi’. Prosto tako! Iz čista mira ga je upucao! Ono što se zove ‘Oružane snage Ukrajine’ – to se pretvorilo u terorističku organizaciju – pucaju na vozila hitne pomoći. Nema tu ništa tajno – rekao je Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter