Izvor: Sputnik Srbija
24.09.2022 u 19:39
0

Putin se obraća Federalnoj skupštini Rusije?!

Predsednik Rusije Vladimir Putin mogao bi da se obrati Federalnoj skupštini Rusije 30. septembra, rekao je za medije izvor u parlamentu.

„Predviđen je protokolarni događaj za 30. septembar“, rekao je taj izvor i dodao da se, prema nivou organizacije, može pretpostaviti da će učestovati predsednik države.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

POSLANIK DUME: Na razočarenje kolektivnog Zapada, na referendumima se ne glasa pod pretnjom automatom! Za Rusiju je važan svačiji glas!

Sagovornik agencije nije isključio mogućnost da se predsednik Rusije tog dana obrati Federalnoj skupštini.

Mesto održavanja tog događaja nije precizirano, rekao je on.

Predsednik Rusije Vladimir Putin se jednom godišnje obraća Federalnoj skupštini, a govor je posvećen strateškim pravcima razvoja države.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter